Länkar

Här hittar ni några av de bloggar jag följer. För att komma till en blogg, klicka på tillhörande bild.

Min mamma heter Patricia, men kallas Ziza. Hon driver en (för tillfället dåligt uppdaterad;)) blogg om sitt liv som fyrabarnsmamma. Vi står väldigt nära varandra och jag älskar henne till tusen!

Åsa är som en storasyster för mig, och jag lärde känna henne genom att hon och min mamma blev bästa vänner för många år sedan. Hon finns alltid där när jag behöver henne, och hon betyder oerhört mycket. Hennes blogg handlar om hennes liv och åsikter. Hon har en dotter som heter Nellie.

Ida är min äldsta lillasyster (jag har tre stycken). Hon fyllde arton i augusti, och skriver om sin vardag tillsammans med hennes pojkvän Björn. Hon är en av de bästa människorna jag vet, och jag älskar henne så otroligt mycket så det förstår ni inte.

Elin Elin Elin. Finns inte mycket mer att säga än att hon har den skönaste humorn i världen, och är snygg som få. Hon lindar alla kring sitt lillfinger helt enkelt. That girl is something, allright.

Amanda är den som jag känt längst och fortfarande umgås med. Vi lärde känna varann när jag var kring 11-12 år då hennes mormor och morfar bodde i närheten av oss. Hon bor i Umeå, och driver en blogg om sitt liv efter studenten. Hon har en hund som heter Vanessa.

Simone. Min bästaste bästa vän i hela vida världen, som växte upp så fort. Nu är hon gift och har en son som heter Dylan. Hon är en av de människorna som känner mig snäppet bättre än vad jag gör. Hennes blogg handlar om både hennes liv och åsikter. Älskar!

Ida är en superhärlig tjej som jag lär känna mer och mer sedan hon blev tillsammans med min och Franks kompis Johan. Hon tycks alltid redo till skratt, och ger en bra stämning! Jag tycker verkligen om henne, och på hennes blogg finns lite allt möjligt, från hennes vardag till humoristiska videoinlägg. Definitivt värt en titt!
Tina är en häftig brud som bor här i Linköping med sin före detta pojkvän Perry och deras roomie Oscar. Vi brukade åka och simma tillsammans, det vill säga, typ 3 ggr innan min lathet tog över. Hon går på en LCHF-diet som hon skriver ganska mycket om i sin blogg, och så har hon massa katter. Jag gillar både henne och katterna;)
Louise är min näst yngsta lillasyster, och hon är en liten tjej med stor personlighet, som självklart vill ha allt som hennes storasystrar har. Och därför fick hon trots att hon är väl ung, en blogg precis som jag och Ida!

Emmy är sex år, och om Louise får ha en blogg kan ju hon inte gärna förstå varför inte hon får det. Så vips! hade hon en med:) Den handlar om allt vad en sexåring kan tänkas ha i tankarna, och hon är nog den sötaste ungen jag känner. Älskar lillskorven!

Lämna en kommentar